Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Άγιος Ιούδας Θαδδαίος - που βρίσκονται οι εκκλησίες του


Γνωρίζω 11 εκκλησίες αφιερωμένες στον Απόστολο Άγιο Ιούδα Θαδδαίο. 
Η πρώτη είναι στο Μενίδι - Αχαρνές στην Λ.Δημοκρατίας 109, η δεύτερη στην Νέα Πέραμο στον περίβολο της μονής του Αγίου Βλασίου. Η τρίτη βρίσκεται στην Κερατέα. Λεωφόρος Λαυρίου απέναντι απο την στάση Κοκοφοίνικας. Τηλ. 6948891561
Επίσης υπάρχει κι ένα εκκλησάκι με εικόνα του Αγίου έξω από την Λάρισα στην περιοχή - χωριό Κουλούρι.
 Η πέμπτη εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο βρίσκεται στην Κρήτη, στην Φοινικιά Ηρακλείου
Ένα έκτο προσκύνημα υπάρχει στην Κύπρο, στα Λειβάδια κοντά στη Λάρνακα, μέσα στο ναό του αγίου Σάββα αφιερωμένο στον άγιο Ιούδα το Θαδδαίο και στον όσιο Παίσιο τον μέγα.
Το 7ο εκκλησάκι βρίσκεται στην περιοχή Μακεδονομάχων στη Ραφήνα. (Κτήμα Ε.Κυριακόπουλου τηλ.:2294031720)
8ο προσκύνημα, Υπάρχει μοναστήρι του Αγ.Φανουρίου κ του Αγ. Ιούδα του Θαδδαίου στη Σαλαμίνα με λείψανα των αγίων.
9ο προσκύνημα υπάρχει στα Ιεροσόλυμα στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Ο ναός ειναι τρίκλειτος. Η δεξιά μεριά ειναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο και εορτάζει την ημέρα του Άγιου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου.
10ο προσκήνυμα υπάρχει στο ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό όπου υπάρχει παρεκκλήσι του Άγιου Ιούδα Θαδδαίου
11ο προσκύνημα υπάρχει παρεκκλήσι που έγιναν τα θυρανοίξια στις 18 Ιουνίου 2017 αφιερωμένο στον Άγιο Απόστολο Ιούδα Θαδδαίο στη περιοχή Καμμένων Βούρλων στο χωριό Άγιος Σεραφείμ.
Κτημα ΠΛΕΙΑΔΕΣ
Ν. ΠΟΡΕΤΣΑΝΟΥ
ΤΗΛ 6946388309
Η μνήμη του εορτάζεται στις 19 Ιουνίου.
Ο Άγιος εμφανίστηκε σε κάποιους πιστούς και ζήτησε να τον εορτάζουμε 17 Δεκεμβρίου για τα Χριστούγεννα και 21 Αυγούστου για το Δεκαπενταύγουστο.  
 
Βιογραφία Τα βιογραφικά στοιχεία του Αγίου Ιούδα, είναι κάπως συγκεχυμένα, διότι συγχέονται μ' αυτά του Αποστόλου Θαδδαίου που η μνήμη του γιορτάζεται την 21η Αυγούστου. Ο μεν Σ. Ευστρατιάδης στο Αγιολόγιό του αναφέρει ότι, ο Ιούδας αυτός ήταν αδελφός του Χριστού και ο κατά σάρκα του Αποστόλου Ιακώβου του αδελφοθέου (ο Ιούδας και ο Ιάκωβος ήταν παιδιά του Ιωσήφ από άλλο γάμο). Ο Ιούδας λοιπόν, κατά την παράδοση, κήρυξε το Ευαγγέλιο στη Μεσοποταμία, επισκέφθηκε την Έδεσσα και στην πόλη Αραράτ συνελήφθη από τους άπιστους, οι οποίοι τον εκτέλεσαν δια τοξευμού. Επίσης, ο Σ. Ευστρατιάδης, αναφέρει ότι στον Λαυριωτικό Κώδικα Ι 78 φ. 2156 φέρεται κατά την ημέρα αυτή και η μνήμη άλλου Αγίου Αποστόλου Ιούδα του Ζηλωτού, ο οποίος μετά την Ανάληψη του Χριστού περιήρχετο σ' όλες τις πόλεις και τα χωριά και δίδασκε το σωτήριο μήνυμα του Αναστάντος Χριστού. Και αφού έφερε πλήθος λαού σε μετάνοια απεβίωσε ειρηνικά. Ο δε Μιχαήλ Γαλανός στους «Βίους των Αγίων», αναφέρει για τον Απόστολο Ιούδα ότι ήταν ένας από τους δώδεκα Αποστόλους, γιος του Αλφαίου και αδελφός του Ιακώβου του μικρού, που ήταν και αυτός Απόστολος. Βέβαια, δεν έχει καμιά σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη. Ο Απόστολος Ιούδας έφερε και την προσωνυμία Θαδδαίος ή Λεββαίος. Η ζωή του κοντά στο Χριστό ήταν παρόμοια με των άλλων Αποστόλων. Μετά την Πεντηκοστή, αφού εργάστηκε για λίγο στην Εκκλησία των Ιεροσολύμων, κήρυξε το Ευαγγέλιο στη Μεσοποταμία ανάμεσα σε πολλούς κινδύνους. Αλλά ο Ιούδας, άξιος Απόστολος του Χριστού, γεμάτος αυταπάρνηση, μαρτύρησε τελικά στην Έδεσσα. Στην Καινή Διαθήκη, έχουμε και μια Καθολική Επιστολή του Ιούδα, που είναι σύντομη, αλλά γεμάτη μηνύματα αληθινής ζωής. Να τι συμβουλεύει στους χριστιανούς, που ζουν μέσα στο διεφθαρμένο από την αμαρτία κόσμο: «Υμείς δε, αγαπητοί, τη άγιωτάτη υμών πίστει έποικοδομούντες εαυτούς, εν Πνεύματι Αγίω, προσευχόμενοι, εαυτούς εν αγάπη Θεού τηρήσατε, προσδεχόμενοι το έλεος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, εις ζωήν αίώνιον» (Επιστολή. Ιούδα 20-21). Δηλαδή, σεις όμως. αγαπητοί, αντίθετα με το διεφθαρμένο κόσμο, να οικοδομείτε τους εαυτούς σας πάνω στο θεμέλιο της αγιωτάτης πίστης σας με την προσευχή, που θα κάνετε με την έμπνευση του αγίου Πνεύματος, φυλάξτε και διατηρείστε τους εαυτούς σας στην αγάπη του Θεού, περιμένοντας με εμπιστοσύνη το έλεος του Χριστού, για να πετύχουμε την αιώνια ζωή.

Πολλοί άνθρωποι προβληματίζονται με το επτά (7) φορές την ημέρα και επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Ο αριθμός επτά (7) είναι ιερός αριθμός και οι Πατέρες της Εκκλησίας όπως ο Ιερός Χρυσόστομος τον θεωρούν αριθμό της πληρότητος του Θεού. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αγία Γραφή αναφέρει στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη πολλές φορές τον αριθμό επτά (7),π.χ.
Επτά ημέρες δημιουργίας
Ο Δαυίδ αναγγέλλει «επτάκις της ημέρας αινέσω Σε Κύριε».
Επτά οι Οικουμενικές Σύνοδοι.
Επτά οι λυχνίες της Αποκάλυψης κτλ.
Ο αριθμός εννέα (9) που αναφέρεται συμβολίζει τα εννέα τάγματα των Επουρανίων Αγγελικών Δυνάμεων τα οποία αδιάλειπτα προσφέρουν με τη Χάρη του κυρίου ημών Ιησού Χριστού την προστασία τους στους ανθρώπους και γι' αυτό θέλουμε συμβολικά να τα τιμήσουμε.   


email επικοινωνίας, myitalodisco@gmail.com 

Εδώ θα βρίσκουμε γαλήνη, ανάπαυση και λύση στα προβλήματά μας μέσω της προσευχής στον Άγιο Ιούδα.
Όποιος αντιμετωπίζει δυσκολία ας την γράψει εδώ και θα κάνουμε όλοι προσευχή για το πρόβλημά του.

Η προσευχή:

Αγιώτατε Απόστολε, Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, πιστέ υπηρέτη και φίλε του Ιησού, η Ορθοδοξία, σ όλον τον κόσμο σε τιμά και σε επικαλείτε ως Προστάτη των απελπισμένων υποθέσεων, αυτών για τις οποίες έχει χαθεί κάθε ελπίδα.Προσευχήσου για μένα. Είμαι τόσο απελπισμένος/η και μόνος/η. Σε ικετεύω κάνε χρήση αυτής της ιδιαίτερης Χάρης που σου έχει δοθεί, να φέρνεις ορατή και γρήγορη βοήθεια όπου δεν υπάρχει καμμία σχεδόν ελπίδα βοηθείας. Βοήθησέ με τούτη την ώρα της ανάγκης, για να μπορέσω να λάβω την παρηγοριά και την βοήθεια της Αγίας Τριάδος, σ όλες μου τις ανάγκες, δοκιμασίες, και βάσανα (εδώ εκφράζετε το αίτημά σας) και να μπορώ να υμνώ τον Χριστό μαζί με σένα και με όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.Υπόσχομαι, ω ευλογημένε Άγιε Ιούδα Θαδδαίε, να ενθυμούμαι πάντοτε αυτή τη μεγάλη Χάρη. Να σε τιμώ πάντοτε, ιδιαίτερα ως τον πιο δυνατό προστάτη μου, και μ ευγνωμοσύνη να ενθαρρύνω την ευλάβεια προς εσένα, ΑΜΗΝ.Είθε το όνομα της Αγίας Τριαάδος να λατρεύεται και να υμνείται απ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, στους αιώνες των αιώνων, ΑΜΗΝ.Είθε το όνομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, να υμνείται και να δοξάζεται τώρα και παντοτεινά, ΑΜΗΝ.Αγιε Ιούδα Θαδδαίε δεήσου για μας και άκουσε τις προσευχές μας, ΑΜΗΝ.Ας είναι ευλογημένο το όνομα του Ιησού Χριστού. Ας είναι ευλογημένο το όνομα της Υπεραγίας και Αειπαρθένου Μαρίας. Ας είναι ευλογημένος ο Αγιος Ιούδας ο Θαδδαίος.Σ όλο τον κόσμο και σ όλους τους αιώνες, ΑΜΗΝ.Πάτερ Ημών Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη, ο Κύριος μετά Σου.Ευλογημένη συ εν γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ο Ιησούς.Υπεραγία Θεοτόκε πρέσβευε υπέρ ημών των αμαρτωλών νυν και αεί και την ώρα του θανάτου ημών, ΑΜΗΝ. 

email επικοινωνίας kostashome1971@gmail.com 

Εδώ είναι η παλαιά μου ανάρτηση από το παλιό μου blog που έχει κλείσει. 
Άγιος Ιούδας Θαδδαίος παλαιό blog  

58 σχόλια:

  1. Κώστα μου ενημερωτική αρκετά η ανάρτηση σου! Ειλικρινά δεν είχα ακούσει ξανά για τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο πόσο μάλλον για τις τόσες εκκλησίες που έχουν χτιστεί στο Όνομα του. Σ' ευχαριστώ όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε και σαν πιστοί και σαν άνθρωποι! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου παρουσιάστηκε και με βοήθησε σε ένα μεγάλο μου πρόβλημα. Από τότε με βοηθάει πάντα σε ότι ζητήσω κάνοντας την 9ήμερη προσευχή. Και από ευγνωμοσύνη έφτιαξα αυτή την σελίδα για να τον γνωρίσει ο κόσμος.

      Διαγραφή
    2. Είναι πολύ θαυματουργός.Με βοήθησε σε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα που είχα.

      Διαγραφή
  2. Και εγώ δεν ήξερα πράγματα για τη μορφή αυτή. Να που μαθαίνουμε εδώ Κώστα.
    Καλή βδομάδα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη καλημέρα. Είναι θαυματουργή η προσευχή του Αγίου Ιούδα.

      Διαγραφή
  3. Ευχομαι να εχεις την βοηθεια του Αγιου σε καθε δυσκολη στιγμη που μπορει να σου τυχει ,οπως και για καθε ευσεβη χριστιανο ...ελπιζω και για μενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολυμπία η χάρη του να μας σκεπάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη βοήθειά του ας έχουμε Κώστα. Δεν ήξερα όλα αυτα που μας παραθέτεις. Εύχομαι η θαυματουργή προσευχή του Αγίου να μη χρειαστεί ποτέ για σοβαρά θέματα
    Καλή σου εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα Άννα επίσης. Εμένα με βοήθησε πολλές φορές.

      Διαγραφή
  6. Δε ήξερα γι' αυτόν τον Άγιο ούτε και για τιε τόσες εκκλησίες που έχουν χτιστεί στο ονομά του.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ Μαρία Ελενα. Μην περιμένεις πάντως να το πούνε στις ειδήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ θα πω πως δεν τον γνώριζα . Η πίστη και η προσευχή είναι βάλσαμο ψυχής και μεγάλη βοήθεια . Καλό σου ξημέρωμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα έγραψα για αυτόν τον Άγιο για να τον γνωρίσουμε όλοι. Εμένα μου παρουσιάστηκε μέσω ίντερνετ ψάχνοντας για λύση σε κάποιο μου πρόβλημα. Από τότε με βοηθάει σε όλα. Όταν μάλιστα πήγα στην εκκλησία του στο Μενίδι που είναι μαζί με τον Άγιο Δημήτριο για πρώτη φορά, τον είδα να στέκεται όρθιος μέσα στον ναό στο σημείο που βρίσκεται η εικόνα του. Του μίλησα και του είπα ήρθα κι από κοντά. Και από τότε πάω τακτικά στην εκκλησία του για να το δω, σαν να κάνω επίσκεψη σε έναν φίλο.

      Διαγραφή
    2. Με έχει βοηθήσει σε ότι του έχω ζητήσει.Διαβαστε την προσευχή με πίστη και θα πάρετε βοήθεια . Θέλω να πάω στην χάρη του να τον ευχαριστήσω αλλά μένω Λάρισα. Θα το βάλω όμως στο πρόγραμμα μου να κατέβω στο Μενίδι για να προσκυνήσω την χάρη του .

      Διαγραφή
    3. Χαίρομαι. Θα ανάψω εγώ κεράκι για σένα όταν πάω.

      Διαγραφή
    4. Καλησπέρα σας κ εγώ είμαι απο Λάρισα κ έμαθα ότι υπάρχει εκκλησάκι του Αγίου στην περιοχή Κουλούρι Λάρισας μήπως μπορείτε να μου πείτε σε ποια διεύθυνση βρίσκεται εκεί; Θα το εκτιμούσα πολύ αν μπορείτε να με βοηθήσετε.Βοήθεια σας ο Άγιος Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος να είστε πάντα καλά.

      Διαγραφή
  9. Καλή εβδομάδα
    Βοήθεια μας / σας / όλου του κόσμου
    Πολύ καλό αφιέρωμα

    Δες αυτό
    https://purple-delfinaki-sunset.blogspot.com.cy/2018/03/blog-post_3.html

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τις έχω και εγώ αυτές τις φωτογραφίες.
    Δες εδώ, http://donjuan.pblogs.gr/2013/04/agios-ioydas-thaddaios-poy-briskontai-oi-ekklhsies-toy.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσες σημαντικές πληροφορίες!!!Να σαι καλά και να έχουμε όλοι την βοήθειά του!!!Μόνο η πίστη μας έμεινε!!!
    Καλή σου εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα στα δύσκολα να τον επικαλείσαι. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  12. Γεια σας και χρόνια πολλά! Θα μπορούσατε να βάλετε πάλι την προσευχή γιατί υπάρχουν κ άλλες εκδοχές άλλες με περισσότερα λόγια άλλες με λιγότερα το πάτερ ημών το λέμε?Σας ευχαριστώ να έχετε υγεία και προστασία από τον άγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου η ορθή προσευχή είναι αυτή που γράφω στην ανάρτηση πιο πάνω.

      Διαγραφή
  13. Σας ευχαριστώ! Το Πάτερ Ημών το λέμε κανονικά ολόκληρο ή διαβάζουμε Πάτερ Ημών και ότι λέτε παρακάτω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σας ευχαριστώ πολύ! Καλή Ανάσταση σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Άγιος Ιούδας Ο θαδαιος με βοήθησε τόσο πολύ σε πολύ δύσκολα προβλήματα....τον Ευχαριστώ τόσο πολύ τόσο θερμά γράφω εδώ μόνο και μόνο για να πω η προσευχή κάνει πολύ καλό στην ζωή μας...Τώρα σκέπτομαι πως να τον ευχαριστήσω..αγγελικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Πως να τον ευχαριστήσεις; να διαδίδεις το όνομά του όπως λέει και η προσευχή για να βοηθηθούν και άλλοι άνθρωποι.

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αγαπητέ Κώστα αυτό το κάνω ....όμως είναι πολύ λίγο...γι'αυτά που μου έδωσε Ο Άγιος!μετά από 15 ολόκληρα Χρόνια μου έδωσε ένα υπέροχο μωρο μου ελεισε σοβαρά προβλήματα Έτσι ακριβώς όπως του τα ζήτησα..τον αγαπώ βαθειά..όπως τον χριστουλι μας και την Παναγία μας.σε Ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να πω για τον Άγιο!!!!Να σε έχει ο Θεός και Ο Άγιος Ιούδας Ο θαδαιος Καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπερα και απο εμενα. Ο Αγιος ειναι θαυματουργος και διπλα μας αρκει να τον καλεσεις με ευλαβεια και πιστη. Δοξασμενο το ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνεις με ευλάβεια την 9ημερη προσευχή και ότι ζητήσεις θα σου δοθεί αρκεί να είναι δίκαιο.

      Διαγραφή
    2. Αγιε μου Ιούδα Θαδδαίε προσεύχομαι και σε εκλιπαρώ εκπλήρωσε και τό δικό μου αίτημα όπως έχες κάνει σέ πολλούς ανθρώπους πού ζήτησαν τήν βοήθειά σου.

      Διαγραφή
    3. Βάσω κάνε προσευχή με πίστη και υπομονή και θα έρθει το ποθούμενο.

      Διαγραφή
  19. Θα ήθελα να μάθω που υπαρχει εκκλησία του Αγίου στη Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το γνωρίζω, όποιος γνωρίζει ας μας πει. Σίγουρα κάπου θα υπάρχει προσκύνημα.

      Διαγραφή
  20. Και μένα με βοήθησε.
    Μεγάλη η Χάρη του.
    Δοξασμένο το Όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι! Να διαδίδεις το θαύμα και το όνομα του. Εμένα με έσωσε και του χρωστάω ευγνωμοσύνη.

      Διαγραφή
  21. Καλησπερα,το εκκλησακι στη Κερατεα ειναι ανοιχτο καθε μερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εκκλησάκι στην Κερατέα είναι ιδιωτικό. Γράφω το τηλέφωνο επάνω στο κείμενο. Πάρε τηλέφωνο να μάθεις ποτέ ανοίγει.

      Διαγραφή
  22. Καλησπέρα Κώστα email επικοινωνίας έχεις σε παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βοήθεια σε όλο τον κόσμο! !! Είναι πολύ ζωντανή η Θρησκεία μας!!!! Δεν είχα ξανακουσει για τον Άγιο! !! Μου ζήτησε μια θεία από την Μελβούρνη που τον ήξερε κ την είχε βοηθήσει πολλές φορές να βρω στο ίντερνετ που υπάρχουν Εκκλησίες Του για να στείλει να της αναψουν ενα κεράκι κ έτσι βρήκα τη σελίδα!!!! Θα κάνω την προσευχή για να βοηθήσει την κόρη μου να κάνει ένα παιδάκι. Θέλω να με αξιώσει Η Χάρη του να μπορέσω να βρεθώ κ σε κάποιο Εκκλησάκι του. Σας ευχαριστώ για τα όσα ενδιαφέροντα έχετε ανεβάσει! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χριστίνα Τσάτσαρη.. Βοήθεια σε όλο τον κόσμο! !! Είναι πολύ ζωντανή η Θρησκεία μας!!!! Δεν είχα ξανακουσει για τον Άγιο! !! Μου ζήτησε μια θεία από την Μελβούρνη που τον ήξερε κ την είχε βοηθήσει πολλές φορές να βρω στο ίντερνετ που υπάρχουν Εκκλησίες Του για να στείλει να της αναψουν ενα κεράκι κ έτσι βρήκα τη σελίδα!!!! Θα κάνω την προσευχή για να βοηθήσει την κόρη μου να κάνει ένα παιδάκι. Θέλω να με αξιώσει Η Χάρη του να μπορέσω να βρεθώ κ σε κάποιο Εκκλησάκι του. Σας ευχαριστώ για τα όσα ενδιαφέροντα έχετε ανεβάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Κάνε και για μένα προσευχή για υγεία και ηρεμία στην ζωή μου.

      Διαγραφή
  25. Χριστίνα Τσάτσαρη... Μόλις άρχισα να κάνω την προσευχή για να με βοηθήσει μου φανερώθηκε μέσα από ενα ξένο σηριαλ που παρακολουθούσα! !! Τον ανέφεραν ενας γιατρός με τον ασθενή του κ τον θεωρούσαν κ οι δύο προστάτη τους!!! Τα έχασα γιατί δεν είχα ξανακούσει πιο παλιά κ από τη στιγμή που έψαξα για τα εκκλησάκια Του κ βρήκα τη σελίδα σου πάρα πολύ άνθρωποι γύρω μου Τον ήξεραν κ Τον είχαν προστάτη! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΣΙΡΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ;
      Εμένα μου παρουσιάστηκε μέσα από το ίντερνετ ψάχνοντας για λύση σε κάποιο μου πρόβλημα και ναι, μου το έλυσε οριστικά.

      Διαγραφή
    2. Χριστίνα Τσάτσαρη: Το σηριαλ είναι το seving hope με ένα νοσοκομείο! !! Το δείχνει κάθε απόγευμα στο Μακεδονία tv.

      Διαγραφή
    3. Χριστίνα Τσάτσαρη. Επεισόδιο δεν συγκράτησα! !!!

      Διαγραφή
  26. Χριστινα Τσατσαρη.... Βοήθεια σε όλους τους ανθρώπους να είναι ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι πολύ θαυματουργός. Όσες φορές τον επικαλέστηκα με βοήθησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βοήθεια μας πάντα αμήν!Εύχομαι να με βοηθήσει στο αίτημα μου!!!είμαι στην έκτη μέρα προσευχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να ειστε καλα! Εμενα με βοηθησε να φερω στον κοσμο το παιδι μου, τοτε που με ειχαν απελπισει οι περισσοτεροι γιατροι...Τωρα τον επικαλουμαι για ενα προβλημα υγειας μου. Γνωριζετε αν υπαρχει κοντα στα Δυτικα προαστια παρεκκλησι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το γνωρίζω. Ελάτε σήμερα στο εκκλησάκι στο Μενίδι - Αχαρνές.

      Διαγραφή
  30. Πριν ένα χρόνο δεν γνώριζα καθόλου τον Άγιο Ιούδα Θαδδαιο.... σε μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, μου μίλησε τυχαία μια γνωστή μου για αυτόν τον Άγιο, έψαξα στο ίντερνετ και ξεκίνησα να λέω καθρ μέρα την γνωστή προσευχή.... Ένα πράγμα μόνο θα πω: έχει αλλάξει η ζωη μου όλη προς το καλύτερο... μεγάλη η δύναμη της θρησκείας μας! Και φυσικά έχω πει σε πολλούς γνωστούς μου για αυτόν τον Άγιο... πριν 3 μέρες εκεί που προσευχομουν μόνη στο δωμάτιό μου ένιωσα την παρουσία του δίπλα μου!!! Άγιε μου Ιούδα Θαδδαιε σε ευγνωμονώ και σ' αγαπώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βοήθησα σε κάτι καλό μέσα από αυτή την ανάρτηση. Εγώ όταν πήγα για πρώτη φορά στο εκκλησάκι στο Μενίδι τον είδα ολοζώντανο να στέκεται μέσα στην εκκλησία.

      Διαγραφή

Ευχαριστώ!